INTERLOCK, FEDŐZŐ varrógépek

Az interlock varrógépek olyan speciális varrógépek, amelyek két szálat és két tűt használnak, hogy egyszerre varrják mindkét oldalát a varratnak, miközben közöttük egy hurkos varrat képződik. Az interlock varrat erőteljes, de rugalmas varrást eredményez, amely különösen alkalmas rugalmas anyagokhoz, mint például trikók, pulóverek és más könnyű ruhadarabok.

Az interlock gépek képesek sima és szimmetrikus varratot készíteni, ami előnyös lehet az olyan anyagoknál, amelyeknek a szélei hajlamosak feltekerni vagy görbülni. Ezek a gépek rugalmasak és sokoldalúak, és sokféle varratkialakítást lehet velük elvégezni, beleértve a díszvarratokat is.

Fedőző varrógépek (Coverstitch varrógépek):
A fedőző varrógépek olyan gépek, amelyek hasznosak a varrás különböző típusainak kombinálására, például a sima varrat és a fedővarrat (coverstitch) kombinálására. Ezek a gépek két vagy három cérnás fedővarratot hoznak létre a varrás egyik oldalán, míg a másik oldalon sima varrat képződik.

A fedővarratok esztétikusak és tartósak, és gyakran használják sportruházatban, úszóruhákban és egyéb ruhadaraboknál. A fedőző varrógépek lehetővé teszik a varratok elkészítését a ruhadarabok szegélyén, a mandzsettákon, a gallérokon és más helyeken, ahol fontos a tartósság és az esztétika.

Mind az interlock, mind a fedőző varrógépek szakértelmet igényelnek a használat során, és kiváló minőségű varratokat eredményeznek. Az alkalmazási területüktől függően ezek a gépek kiegészítő szerepet játszhatnak a szakmai varrásban és a ruházati tervezésben.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
X