R6000 Digitális etető intelligens zárvarrógép

Digitális adagolás, különböző vastagságú anyagokhoz
Bruce patent digitális adagoló technológia, négy lókusz típus szabadon választható a vezérlőpulton, amivel könnyedén varrhatunk különböző anyagokat.
 
  Intelligens szövetfelismerés, sima keresztszemes varráshoz és cérnatörés nélkül
Keresztöltés varrásakor a gép intelligensen felismeri, és gyorsan visszacsatolja a jelet a vezérlőrendszer felé a motor nyomatékának növelése érdekében, és automatikusan átkapcsolja az adagolási módot, ezáltal javítja a gép azon képességét, hogy vastag szövetet készítsen, és nincs öltés, cérna kihagyása. törés és öltéshalmozási probléma.
Nagyobb varrótér, széles körű alkalmazkodóképesség
A varrótér 305 mm, ami 40 mm-rel nagyobb, mint a hagyományos lakatöltős gépeknél. Még a nagy szövetek, például a tollkabátok, pamutkabátok és öltönyök is könnyedén varrhatók.
 
  Rövid szál maradt, nem kell újra vágni
A cérna vége varrás után csak 3,5 mm, nem kell levágni a cérna végét, így munkaerőt takarít meg.
Zárt olajteknő, olaj- és problémamentes
A lezárt olajteknő technológiát alkalmazzák az alján, hogy elkerüljék az olaj szennyeződésekkel, például szálgyapottal és rongyokkal való szennyeződését, és nem ömlik ki olaj a gép mozgatásakor.
 
  Pontos öltéshossz, egyenletes öltés
Az öltés hossza elérheti a 0,1 mm-t léptetőmotorral vezérelve, és beállíthatja a jelszót az öltéshossz rögzítéséhez, hogy az öltések sűrűek és egységesek legyenek.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
X